Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vi har utvidet vårt tungstillas sortiment og har nå 10.000m2 tungstillas av merket Layher Allround industristillas.

Vårt lager for stillaser er på Nyborg i bydelen Åsane i Bergen.

Tyske W.Layher GmbH & Co KG er produsent for kvalitetsproduktene og har vært i markedet i over 75 år.  Leverandør i Norge er Layher AS.

Layher Allround industristillas er et fleksibelt og robust spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og dermed bruksområder. Stillastypen blir ofte omtalt som murerstillas eller tungstillas.

Layher Allround bygges opp av enkeltkomponenter og finnes i både stål og aluminium. Stillasene bygges på ulike måter som f.eks. fasadestillas, frittstående stillas eller som hengende stillas.

Layher Allround benyttes på byggeplasser hvor rammestillas ikke kan benyttes. Blir benyttet når det kreves høyere lastekapasitet. Layher Allround industristillas er svært fleksibelt og tilpasningsdyktig, brukes av alle aktører som har behov for et modulbasert stillassystem. Den boltefrie systemteknologien med kilelås og AutoLock funksjon gjør det lett og hurtig å montere samtidig som arbeidernes sikkerhet er ivaretatt.

Allround stillassystemet har blitt kontinuerlig videreutviklet siden lanseringen i 1974. Stillassystemet er basis for sikker, rask og økonomisk stillasbygging og er anerkjent blant stillasbyggere verden over. Materialene er av høyeste kvalitet med topp moderne og automatisert produksjon. Et meget strengt kontrollsystem sørger for at komponentene oppfyller de høye kravene som  forventes.

Layher Allround er typegodkjent av Arbeidstilsynet. Et trygt og sikkert valg.