Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vårt lager for stillaser er på Nyborg i bydelen Åsane i Bergen med over 40.000m2 lettstillas av merket Hünnebeck Bosta 70 og Layher Fasadestillas.

Stillaset er produsert i Tyskland, og er et meget robust, allsidig og fleksibelt stillassystem som passer til alle typer jobber både for private og profesjonelle. Rammestillaset har en systembredde på 0,74 m. Plattingene finnes i lengder på 3,00 m, 2,50 m, 2,00 m, o,74 m og vertikalrammene i høyde på 2,00 m, 1,00 m, 1,00 m og 0,66 m. Bruksområdene er arbeids- og beskyttelsesstillas. 

Bostad 70 er produsert av den kjente internasjonale tyske produsenten Hünnebeck.

Private: Vi har lang erfaring med fasadestillaser. Skal du male huset, skifte kledning eller reparere taket, kommer vi og tar mål og gir et uforpliktende tilbud på stillas. Vi kan også tilby not eller presenning på stillaset om det er ønskelig.  

Våre montører er profesjonelle og har mange års erfaring i selskapet. All montering skjer i henhold til gjeldende regler og forskrifter. 

Profesjonelle/næring: Vi er vel etablert i både det private og det profesjonelle markedet. Våre kunder er private aktører, borettslag, store og små entreprenører og utbyggere over hele Vestlandet. Vi leverer lettstillas til alle typer prosjekter.

Våre montører har mange års erfaring, og gjennomgår kontinuerlig kursing og opplæring for å til enhver tid tilfredsstille gjeldende krav og forskrifter. 

Hünnebeck Bostad 70 Allround er typegodkjent av Arbeidstilsynet, og er et trygt og sikkert valg.